Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Πολύ ωραίο στυλ! #8

Εχει περάσει περίπου ένας μήνας από τότε που ξεκίνησα το μπλογκ και ήδη έχει αρκετή επισκεψιμότητα!
Ευχαριστώ πολύ όλους όσους το επισκέπτονται γιατί έτσι μου δίνεται το κίνητρο γιά να το συνεχίζω.
Διαπίστωσα οτι πλέον το επισκέπτονται και αρκετοί άνθρωποι από άλλες χώρες. 

Ετσι αποφάσισα να ξεφύγω από το ωραίο φόντο που προσφέρει η παραλία και να προσπαθήσω να φωτογραφίσω με φόντο αυτό που ζει καθημερινά ένας ποδηλάτης που χρησιμοποιεί το ποδήλατο ως μέσον μετακίνησης μέσα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Φυσικά και θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν εικόνες από την παραλία αλλά δεν θα είναι μόνο από εκεί.









Οι εικόνες από τους δρόμους δεν θα είναι πάντα ωραίες (αν και θα είναι πάντα μέσα στο κλίμα του cycle chic) καθώς όπως έχω ξαναπεί, το αυτοκίνητο είναι ένα χυδαίο φόντο γιά φωτογράφιση ποδηλατών και είναι αναπόφευκτη η απεικόνιση του μιάς και γεμίζει κάθε σπιθαμή ελεύθερου δημόσιου χώρου.
Κάποια στιγμή ένιωσα άσχημα να δείξω εικόνες που φανερώνουν την ασχήμια της "ερωτικής πόλης". Μετά όμως σκέφτηκα οτι καλύτερα να νιώσει άσχημα όποιος χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο μέσα στην πόλη γιά αστείους λόγους.

2 σχόλια:

  1. Γεια σου Ηρακλή! Σου ευχομαι καλη αρχη, ήδη έχεις πολυ καλες φωτο. Ελπιζω να αποθανατίσεις και την αφεντια μου καποια μερα που θα ποδηλατω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μα ναι! είναι υπέροχη η παραλία, αλλά τώρα είσαι στο πραγματικό θέμα. όσο για την ασχήμια του αυτοκινήτου σού δίνει το contrast με την χάρη του ποδηλάτου! καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή