Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Αντρες - το δύσκολο φύλο (γιά να το δεις κομψά ντυμένο)



Οι κομψά ντυμένοι άντρες ποδηλάτες αποτελούν ένα από τα δύσκολα θέματα φωτογράφισης γιά τον λόγο οτι (παραδοσιακά) οι άντρες δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία στο στυλ τους (αλλά πάντα έχουν το μάτι ανοιχτό προς μία κομψή και στυλάτη γυναικεία παρουσία).






9 σχόλια:

  1. Τόσο ωραία ντυμένοι... με τόσο χάλια ποδήλατα.
    Πότε θα μάθουν οι Έλληνες ότι υπάρχουν κι άλλα ποδήλατα πέρα από τα mountain bike;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Hermann συμφωνώ. Φταίει που τους τα πουλάνε για καλά και χρησιμα τα mountain. Ότι και καλά στις πόλεις μας χρειάζεσαι mountain για τις λακουβες και άλλες τέτοιες βλακείες. Φυσικά αυτούς τους νοιάζει να πουλήσουν και το τελευταίο που τους ενδιαφέρει είναι η αισθητική των πολεων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν πειράζει βρε παιδιά..ας ξεκινήσει ο κόσμος να χρησιμοποιεί περισσότερο το ποδήλατο και ας είναι οτι θέλει..απλά το κακό είναι ότι η τιμή ίσως παίξει ανατρεπτικό παράγοντα(ίσωσ και δικαιολογία) στο να αγοράσει κάποιος ποδήλατο.
    οπότε ας έχουμε υπόψην ότι αν το ψάξουμε υπάρχουν και μεταχειρισμένα που έχουν την δική τους αισθητική και χάρη σε πολύ πολύ χαμηλές τιμες.
    geo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πηρα ποδηλατο βουνου, γιατι αυτο με γεμιζει.
    Αν σας χαλαω την αισθητικη κυκλοφορώντας με αυτο κ εντος πόλης ζητω συγγνώμη, αλλα δεν μου περισσεύουν λεφτα για κουρσα.
    Αλλα κ να μου περισσεύανε, παλι mtb θα αγόραζα. Ειμαι καμμένος, τι να κάνω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απαιτώ κ. Irakli να σταματήσει η λασπολογία για εμάς τους άντρες. Ανεβείτε και λίγο Εγνατία να μας φωτογραφήσετε και εμάς(όταν φτιάξω το city βέβαια).
    Πάντως πολύς κόσμος ψάχνει παλιό(όμορφο δλδ) ποδήλατο πόλης & φθηνό, αλλά τα καινούργια είναι πανάκριβα, και έτσι συμβιβάζεται με τα πιο οικονομικά mountain.
    Πάντως βρίσκεις αν ψάξεις. Εγώ έχω 4 ποδήλατα και το πιο ακριβό κάνει 150€.
    (βέβαια χαλάνε φρένα, φωτάκια, ρόδες.. Η χαρά του ποδηλατά είμαι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάντως γενικά τα καινούργια ποδήλατα δεν είναι όμορφα.. Δεν ξέρω τι φταίει σε αυτό. Δείτε δλδ ένα παλιό http://www.flickr.com/photos/83868261@N00/3620339676/
    και ένα καινούργιο
    http://www.cyclelicio.us/images/peugot-201-bike.jpg

    Εγώ είμαι vintagιάρης ή το καινούργιο είναι άσχημο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα ποδήλατα πόλης έχουν σίγουρα πιό όμορφη στάση οδήγησης, και είναι γενικά εξοπλισμένα γιά πόλη.
    Αλλά έχουν και ελαττώματα έναντι των mtb ένα εκ των οποίων είναι ακριβώς αυτή η όρθια στάση οδήγησης (γιατί τρως τους κραδασμούς της πίσω ρόδας κάθετα στη σπονδυλική στήλη) είναι γενικά αργά στην απόκριση και δυσκολεύονται στις μεγάλες ανωμαλίες του δρόμου.
    Προσωπικά χρησιμοποιώ και τους δύο τύπους γιά μετακίνηση μέσα στην πόλη καθώς βρίσκω υπέρ και κατά και στα δύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κ. Παναγιώτη να κάνουμε φωτογράφιση vintage cycle chic με κοστούμια εποχής!

    Γενικά παρατηρώ οτ τα παλιά ποδήλατα είχαν λεπτούς σκελετούς ενώ τα σύγχρονα είναι πιο χοντρά και μονοκόμματα. Θυμήθηκα αυτή τη μάρκα που είναι αρκετά ρετρό (και ακριβή)
    http://www.velorbis.com/classic-vintage-bicycle/classic-gents-vintage-bicycles/velorbis-churchill-balloon-gents-fat-tire-bike

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητοί συν-ποδηλάτες καλημέρα!!Πιστεύω πως το θέμα είναι να έχεις στύλ παντού και πάντα...στο ποδήλατο, στην δουλειά, όταν πας για ύπνο. Τώρα ποιό στύλ, είναι καθαρά προσωπική επιλογή!!
    Κατ εμέ όπως έλεγε και η Coco Chanel "Less is more", μάλιστα το logo ειπώθηκε πολύ πριν το γνωστό κίνημα του μινιμαλισμού του Αρχιτέκτωνα Mies Van der Rohe....τωρα προσωπικά μόνο να κοιτώ ποδηλάτη με σκυλιά, τσάντες, μπότες, σκούφους και ότι χωράει σε αυτό το "έρμο" το ποδηλατάκι με αγχώνει κομματάκι...enjoy cycling!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή